marți, 29 noiembrie 2016

Apple iPhone 5s Review


                                                              Apple iPhone 5s Review



iPhone 5S a ajuns la mine săptămâna trecută si am apucat să în folosesc ca smartphone personal timp de 16 zile. Am avut varianta argintie, care arată bine. Mi s-a părut ca experiență excelent si se misca foarte repede.

Apple iPhone 5s Review
Impresie generală


Pentru cei care cred că 4 inch este „dimensiunea perfectă”, iPhone 5S este cel mai bun terminal la ora actuală. Niciun alt mare jucător nu mai face flagship-uri pe 4 inch, modelele gen „Mini” sunt editii cu dotări hardware mediocre. Cred că pentru mânuțe fine este un model foarte bun.

Apple iPhone 5s Review

Din punct de vedere design și materiale rămâne același terminal premium, dar sunt foarte mici diferențe față de iPhone 5. Totuși, e clar că Apple vrea să păstreze ciclul de upgrade de doi ani. Când a fost lansat 4S cei cu iPhone 4 nu aveau un motiv real sau o necesitate să treacă la cel mai nou model. Când a apărut iPhone 5, da, au fost suficiente schimbări… Acum în cazul celor care foloseau un iPhone 4S, cred că acum e momentul să treacă la 5S. Sunt multe schimbări, la toate nivelurile… Dimensiune, viteză, baterie, cameră foto. Desigur, poți folosi vechiul terminal atât timp cât mai ține, nu este obligatoriu să treci la modelul nou.

iOS 7 este controversat. Este foarte colorat, comparat cu versiunile anterioare, mai „serioase”. Totuși, sunt noutăți interesante. Dacă glisezi de jos în sus apare un meniu de control (WiFi, luminozitate, chestii de gen) – una din cele mai utile chestii și care a crescut popularitatea Android-ului acum câțiva ani. Au băgat chiar și lanternă în meniu, ai calculator la îndemână. Dacă dai cu degetul pe ecran de sus în jos apare noul centru de notificări, cu apeluri ratate, mesaje, diverse alte notificări. O chestie pozitivă.

Apple iPhone 5s Review
Camera
iPhone 5S are o cameră de 8 MP care permite capturarea de fotografii mult mai bune în condiţii de luminozitate scăzută.  Există în plus două LED-uri care îşi pot modifica temperatura de culoare pentru cei care preferă fotografiile în natură.

Camera include un nou stabilizator de imagine care oferă cea mai bună calitate, fotografiind patru cadre care sunt apoi combinate. Modul Burst capturează 10 cadre, iar cel mai bun cadru este păstrat automat. Camera de pe iPhone 5S va putea filma la o rezoluţie HD 720p la 120 de cadre pe secundă.  A fost adăugat în plus un zoom de 3X. Modul Panorama poate captura uşor fotografii de până la 28 de MP. Touch ID
Aceasta este denumirea dată de Apple senzorului de pe butonul Home capabil să citească amprente. Acest senzor este ascuns în spatele unei lentile din cristal. În jurul ei se găseşte un inel metalic care va detecta prezenţa degetului şi va activa senzorul fără ca utilizatorul să fie nevoit să apese nimic. Acest senzor va permite şi efectuare de plăţi de pe iTunes, fără a mai fi nevoie de introducere parolei.
Apple iPhone 5s Review
Redare audio
Apple iPhone 5s Review



  • Formate audio acceptate: AAC (de la 8 la 320 Kbps), AAC protejat (de la iTunes Store), HE‑AAC, MP3 (de la 8 la 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formatele 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX și AAX+), Apple Lossless, AIFF și WAV
  • Limită maximă volum configurabilă de utilizator   
  • Cam atat despre el, in concluzie e foarte foarte bun, fiind la un pret destul de bun (adica 1349.99 lei, in reteaua EMAG).
    Link catre acesta http://www.emag.ro/telefon-mobil-apple-iphone-5s-16gb-space-gray-76374/pd/DW6BJBBBM/





    Un comentariu: